Bericht versturen
Thuis

Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

CHINA Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

CO. VAN DE DE MOTORtechnologie VAN CHANGZHOU BEXTREME SHELL, LTD

LEID TOT EEN BLDC-WERELD

 

Co. van de de motortechnologie van Changzhoubextreme Shell, Ltd was opnieuw gecombineerd nieuw gemerkt internationaal broerbedrijf van OWO dat in 2020, onze hoofdproducten vestigde: BLDC-motorbestuurders, BLDC-waterpompen, BLDC-ventilators, BLDC-motoren, industriële elektroproducten en automobieldelen & toebehoren.

 

60% van onze producten worden geproduceerd door onze productie-Georiënteerde broerbedrijven, zijn onze producten stabiele en betrouwbare prestaties met krachtige technische ondersteuning, zodat kunnen wij uitvoerige productoplossingen aan onze cliënten met concurrerende ontwikkeling ability.we aanbieden zijn gespecialiseerd en ervaren in brede waaier van BLDC-producten, hebben wij onze eigen buitengewone kerntechnologie en rijpe productregel, zelfs hebben wij onze eigen OEM het controleren microchip. zoals het grootste deel van BextremeShell zijn de producten direct gekomen uit de fabrikanten (onze broerbedrijven), zijn onze producten concurrerendere tarifering, krachtigere ontwikkelende capaciteit, snellere reactie en de professionele dienst.

 CHINA Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

CHINA Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

  CHINA Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

  

Het doel van Bextremeshell integreert de voordeelmiddelen van de fabrikanten voor verenigd marketing beheer overzee en aanbiedend hebben professionele service.we 6 functionele afdelingen met inbegrip van internationale commerciële afdeling, techniekafdeling, kopende afdeling, kwaliteitscontroleafdeling, logistiekafdeling en financieren afdeling, zodat wij volledig beheersysteem en betrouwbare producten hebben om onze cliënten tevredener te maken, meer dan verwacht.


Het voordeel van Bextremeshell:

 

krachtige R&D-capaciteit, talentenbeheer, verrichtingsbeheer, leveringsketen beheer, marketing ontwikkeling.


krachtige R&D-capaciteit:
wij hebben 8 professioneel-klasseningenieurs 2 elektronische harwareingenieurs, 2 elektronische softwareingenieurs omvatten, ontwikkelen 2 elektroingenieur en 2 producten ingenieur zijn onze krachtige techincal support.we aanbiedend brede waaier industriële elektronische productenontwikkeling.

 

Talentenbeheer:

Absorbeer de talenten, waardeer de talenten, verbeter de talenten is ons belangrijkste doel aan ons talentenbeheer, stellen wij gediversifieerde talentenbehoeften bij hun verschillende ontwikkelende periodes tevreden. Wij verstrekken brede ontwikkelingsruimte en platform voor onze teamleden


Verrichtingsbeheer

 

Organisatiebeheer:

Vlakke organisatiestructuur en bedrijfseenheidsstructuur, hoog rendement ten voordele van klanten.

 

Productiekwaliteitsbewaking:

ISO-kwaliteitsbeheersysteem. Met strikte interne kwaliteitscontrole, zorgen wij ervoor dat de productkwaliteit voldoet of aan de internationale norm en ver voorbij onze concurrenten overschrijdt. Op deze wijze, creëren wij concurrentievoordelen voor onze klanten.

 

De wijze van de vleklevering:

het grootste deel van onze producten zijn beschikbaar bij voorraad, 2000 vierkante meterspakhuis om overal verkrijgbare levering van snel bewegende producten te verzekeren. En hoog rendementlogistiek om klanten te helpen levertijd verkorten en de kans met beide handen aangrijpen

 

Leveringsketen Beheer:

Professioneel leveringsketen systeem:

rijke ervaring in leverancierscontrole en evaluatie. praktische ervaring in leverancierscontrole, de sterke capaciteit van de de dwars-industrieintegratie. Die de gediversifieerde eisen van klanten ontmoeten, en klanten voorzien van een brede waaier van industrieproducten solutions.and verstrekken de hard-aan-Zoekenproducten op de meest geavanceerde en verfijnde technologie worden gebaseerd.

 

Overvloedige productcategorieën:

Stok aan verticale integratie en de horizontale reeks van het integratieproduct.

Sterke technische ondersteuning: Wij investeren in groot aantal R&D-fondsen voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Met de sterke capaciteit van het omkeringsontwerp en technische vereisten goed boven andere concurrenten, hebben wij geleidelijk aan sterke technische ondersteuning van onze fabrikanten opgebouwd (onze stichters).

 

Marketing Capaciteit:

Globale marketing capaciteit: Onze leden van het verkoopteam zijn ervaren in productenkennis en de transactieverrichting, elk van onze teamleden is professioneel en plichtsgetrouw bij hun positie.

Markt het voorspellen capaciteit: Leid klanteneisen en bied kansen voor klanten om marktaandeel te winnen.

 

Bextreme Shell: Leid tot een BLDC-wereld!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van de de motortechnologie van Changzhoubextreme Shell, Ltd

was opnieuw gecombineerd nieuw gemerkt bedrijf behoort tot internationale OWO die in 2020, onze hoofdproducten vestigde: BLDC-motorbestuurders, BLDC-waterpompen, BLDC-ventilators, BLDC-motoren, industriële elektroproducten en automobieldelen & toebehoren.

 

Bextreme Shell: Leid tot een BLDC-wereld!

 

De producten van de opbrengsbldc motor, ontwikkelen BLDC-motorproducten, en investeren in BLDC-motor produts zijn onze vaste lijn.

 

  • De gelijkgestemde klanten zijn welkom!

Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : OWOELEC, Bextreme-shell, Juyi

Aantal werknemers : 80~120

Jaarlijkse omzet : 6000000-8000000

Opgericht Jaar : 2020

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd Certificaten CHINA Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd Certificaten CHINA Changzhou Bextreme Shell Motor Technology Co.,Ltd Certificaten